2015. június 26., péntek

Takarít az igazgató! Lehet, hogy megőrült???

Képzelje el, könyvesboltunkban már csak hét példány van a Szent Márton imakönyvből, ezért jövő héten újabb szállítmányt rendelek a nyomdából.

Bevallom, gondban vagyok, mert ahogy fogyott az imakönyv, feltöltöttem a helyét más kiadványokkal. Most pedig egy talpalatnyi helyem sincs a boltban...

Az üzletünk nem nagy (a raktárunk sem), így valamit tennem kellett, hogy legyen helye a Szent Márton imakönyvnek. Feltűrtem az ingujjamat, kezembe vettem a takarítóeszközöket, és nekiveselkedtem a rendcsinálásnak.


Akárhogy is pakolgattam azonban a könyveket, egy polcot sem sikerült leürítenem. Ekkor jutott eszembe, hogy biztosan vannak olyan kedves emberek, akik szívesen a segítségemre sietnének.

Talán Ön is tudna segíteni nekem. Nem lennék hálátlan! Arra gondoltam, hogy összeszedek rengeteg remek könyvet, osztok-szorzok, és olyan árat írok rájuk... Szóval, ez egy nyerő helyzet lenne mindkettőnknek. Ön számtalan értékes könyvhöz juthat hozzá fantasztikus áron, én pedig végre leüríthetek egy polcot... :-)

Kérem, kattintson az alábbi hivatkozásra, hogy kiderüljön, pontosan mely könyvekre gondoltam: 
 

Képzelje el, milyen jó érzés lesz a kezébe venni a most megvásárolt könyveket egy forró nyári napon a parton vagy elbújva valahol az árnyékban. Esős napokon pedig igazi élvezet lesz egy fedett helyen elmerülni a szavak tengerében.

A könyvesboltunkba betérő „egyszerű vásárlók” a listában felsorolt könyveket nem vásárolhatják meg kedvezményes áron. Ezeket az előnyöket kizárólag a Martinus Magazin és Facebook oldalunk olvasóinak biztosítjuk! (Talán már ezért is érdemes volt csatlakozni hozzánk.) 

A kiadványokat csak webáruházunkban (www.martinuskiado.hu), elektronikus levélben (info@martinuskiado.hu) és telefonon (+36 94/513-191, +36 30/659-7320) rendelhetik meg.

Azokra is gondoltunk azonban, akik könyvesboltunkban személyesen szeretnék átvenni a kedvezményes áron kínált könyveket. Kérem, hogy megrendelésüket ők is a fent felsorolt módokon adják le, mi pedig összekészítjük a kért könyveket, és értesítjük őket arról, hogy azok mikor vehetők át üzletünkben.

Apropó, majdnem megfeledkeztem valamiről. Még nem tudom pontosan, hány példányt rendeljek a Szent Márton imakönyvből. A Szombathelyi Egyházmegyében szolgálatot teljesítő atyáknak már felajánlottam, hogy ha 2015. június 29-e, hétfő éjfélig előrendelik az imakönyvet, akkor 33% kedvezménnyel, 1.000 Ft-os egységáron juthatnak hozzá. Ezt a lehetőséget Önnek is biztosítom.

2015. június 29., hétfő éjfélkor fejeződik be a polcfelszabadítási hadművelet is. Úgy gondolom, ennyi idő bőven elég lesz arra, hogy legalább egy polc leürüljön.

Mivel most polcleürítésről beszélünk, így érdemes figyelni arra is, hogy a könyvek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Nem fogunk újakat rendelni, mivel a helyre szükségünk van, hanem csak azt a mennyiséget osztjuk szét a vásárlók között, ami a polcokon található. Érdemes ezért mielőbb leadni a megrendelést!

Figyeljük ugyan a készleteket, és folyamatosan frissítjük webáruházunkat, de így is előfordulhat, hogy azokhoz a példányokhoz, amelyekből csak egy darab van a polcon, kizárólag az első, a leggyorsabb megrendelő juthat hozzá! Emiatt az is előfordulhat, hogy ugyan más is megrendelte ugyanazt a könyvet, de őt vissza kell utasítanunk, mivel a fürgébb megrendelő előnyt élvez.

Jó lenne rendelni a könyvekből, de csak később szeretné átvenni őket? Erre is van megoldás. Kérésére 2015. július 15-ig félretesszük megrendelését, és azt akkor postázzuk Önnek, vagy akkor veszi át tőlünk, amikor szeretné.

Ne feledje, a megrendelési határidő 2015. június 29., hétfő éjfél. Előre is köszönöm helyfelszabadításban nyújtott segítségét!

Üdvözlettel:
Teklits Tamás

•     •     •

A postaköltség 5.000 Ft alatti megrendelés esetén 750 Ft (előre utalás) vagy 995 Ft (utánvét). 5.000 forintnál vagy a fölött átvállaljuk a szállítási díjat. A megrendelt kiadványokat minden esetben ajánlott küldeményként postázzuk!

A megrendelésnél kérjük, vegye figyelembe, hogy a postaköltség a kedvezményes ár alapján kerül felszámításra!

•     •     •


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése